Categorieën

Over ons

 

Brayn Books is een uitgever van goede regionale boeken over onderwerpen die dichtbij de mensen staan en waarvan de inhoud grotendeels gebaseerd is op getuigenissen van mensen van vlees en bloed. De boeken zijn goed geschreven, bevatten mooie foto´s, zijn stemmig vormgegeven en goed gedrukt. Ze zijn voor een breed publiek toegankelijk, maar spreker ook de fijnproever aan. Goedkoop qua prijs, niet wat uitstraling betreft.

Brayn Books werkt bij de ontwikkeling van boeken nauw samen met Arjeh Kalmann Journalistieke Producties. Gezamenlijk bedenken we projecten en zoeken we, als dat nodig is, naar sponsoren. We werken samen met een aantal zeer ervaren schrijvers en fotografen.

Brayn Books maakt ook boeken in opdracht. De opdrachtgever heeft een zware vinger in de pap, maar journalistieke distantie blijft steeds essentieel voor de betrouwbaarheid van het boek. Een mix dus, waarin zowel de opdrachtgever als de lezer waar voor zijn geld krijgt.

Het zwaartepunt van de activiteiten van Brayn Books ligt in Amersfoort, maar ons doel is om overal in het land goede regionale boeken op de markt te brengen.

Brayn Books is een acitiviteit van Brayn B.V.

Grote Koppel 12
3813 AA Amersfoort

033 469 18 60
post@brayn.nl

bank 37.29.41.443
kvk 320.84025
btw NL.8097.22.598.B01

 

 

 

Powered By OpenCart
Brayn Books © 2018