Categorieën

Regio Amersfoort

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Vahstal vs. Amersfoort - Kroniek van dertig jaar strijd
  Deze kroniek van de dertigjarige strijd tussen bouwer en projectontwikkelaar Hans Vahstal en de gemeente Amersfoort is méér dan een nauwgezet verslag van schermutselingen. Het boek biedt ook een kijkje in de keuken van een stad met groeipijnen en laat zien dat eigenzinnigheid in het besloten were..
  €19,90 Excl. BTW: €18,77
 • Twee Keer Valse Start, Vijf jaar rommelen met kunsthal KAdE
  Hij kwam uit de lucht vallen, verhuisde in zijn vijfjarig bestaan van het ene naar het andere nieuwe gebouw en kostte een wethouder de kop. Er vinden prachtige exposities plaats die landelijk mooie recensies krijgen, maar de bezoekersaantallen blijven achter bij de verwachtingen. Kunsthal KAdE in..
  €18,90 Excl. BTW: €17,83
 • Ons Ziekenhuis, Meander Medisch Centrum
  Een eerbetoon aan de verdwijnende Amersfoortse ziekenhuizen Elisabeth en Lichtenberg. Met de opening van het nieuwe Meander Medisch Centrum in december verdwijnen beide oude ziekenhuizen. Journalist Helma van den Berg en fotograaf Marco Hofsté hebben er twee jaar lang mogen kijken en lu..
  €24,50 Excl. BTW: €23,11
 • De Jongens van De Amersfoortse
  Het begon allemaal op 1 december 1938 toen Cornelis van der Vlies uit Amersfoort de Stichting voor Protestantsch Christelijke Ziekenhuisverpleging oprichtte. Met zijn boerenslimheid legde hij de basis van een verzekeringsbedrijf dat na 75 jaar nog springlevend is. De Jongens van De Amersfoortse..
  €19,50 Excl. BTW: €18,40
Powered By OpenCart
Brayn Books © 2018