Snelle levering en gratis verzending Meer dan 120 € 30 dagen retourgarantie
Netherlands

Privacy verklaring

PRIVACY STATEMENT

Wij nemen de veiligheid en privacy van onze klanten serieus en dit beleid wordt uiteengezet hoe we informatie verwerken over u en uw rechten ten aanzien van die informatie.

Welke informatie houden we en hoe gaan we verkrijgen?

informatie van u over het algemeen ontvangen we direct wanneer u een bestelling plaatst bij ons om onze producten te kopen. Dergelijke informatie omvat uw naam, adres, telefoonnummer en creditcardgegevens. U kunt ook uw e-mailadres als u zich aanmeldt voor de tijd worden gemeld van tijd over onze toekomst goederen en diensten.

Ter bescherming van onze klanten, controleren we altijd een bepaald percentage van onze orders in willekeurige volgorde te bevestigen dat de details van de bestelling overeenkomen met die van de kaarthouder in ons bestand. Om deze reden, kunnen wij u vragen om wat aanvullende informatie. Dit zou een kopie van de voor- en achterkant van de kaart gebruikt om de aankoop, of een kopie van een identiteitsbewijs met foto te maken, zoals een geldig rijbewijs of paspoort. We zullen ook eisen dat een bewijs van adres, samen met de kopie van het identiteitsbewijs met foto.

Voor welke doeleinden gebruiken we uw informatie?

Wij gebruiken uw gegevens voor een aantal doelen, waaronder:

aan onze contractuele verplichtingen jegens u en ervoor te zorgen dat de goederen zo efficiënt aan u worden geleverd als mogelijk

§ voor andere niet-contractuele redenen.

LEVEREN goederen naar u

Wij kunnen uw gegevens gebruiken:

Het identificeren en verslagen van uw aankopen te houden met ons

Om ervoor te zorgen dat de goederen en diensten die wij aanbieden aan u geschikt zijn voor uw behoeften

Om te reageren op elke vraag die u kunt met ons te maken van onze goederen

Om onze systemen te werken voor u te voorzien van een betere dienstverlening

Andere doeleinden

We zullen ook informatie over u gebruiken voor doeleinden, waarop de levering van onze goederen en diensten zijn niet per se afhankelijk.

WE MEI:

informatie over u aan derden agentschappen partij voor krediet controle doeleinden (waar informatie kan worden gedeeld met andere organisaties voor hetzelfde doel) Gebruik informatie over u om u te informeren (per post e-mail of telefoon) over andere diensten die wij aanbieden of die worden aangeboden door andere bedrijven binnen onze groep of een van de andere bedrijven waarmee we werken

Gebruik informatie over uw account bij ons voor onze interne klantendienst controle en de beroepsopleiding

TRANSFER OVERSEAS

Houd er rekening mee dat de onthullingen we kunnen maken kan plaatsvinden via elektronische weg en kan de overdracht van persoonsgegevens met betrekking tot je naar landen buiten de Europese Economische Ruimte, die landen niet over adequate regels met betrekking tot gegevensbescherming en privacy van persoonsgegevens te betrekken .

VERKOOP VAN ONZE BUSINESS

U erkent dat de gegevens die u aan ons verstrekt kunnen worden overgedragen aan een persoon, firma of bedrijf aan wie wij verkopen het geheel of een substantieel deel van ons bedrijf of aan wie we een van onze rechten of verplichtingen op grond van een contract met u te dragen.

ONDERHOUD VAN UW GEGEVENS

We streven ernaar alle informatie die we houden te houden, over u up-to-date en accuraat. Om ons te helpen om dit te doen, kunt u ons op de hoogte houden als een van uw gegevens wijzigen.

We zullen proberen om uw gegevens te beschermen tegen ongeoorloofd gebruik.

Copyright © 2018 Ugg Laarzen Sale All Rights Reserved. Powered by www.braynbooks.nl
Netherlands